Reserveer jouw plek in De Zendo, een retreat center bij Nijmegen middenin een prachtig natuurpark. Ontdek alles over de zoektocht van ons bestaan en ontvang lessen in geluk. Geef jezelf een middag vol inspiratie, rust en geluk cadeau, inclusief koffie/thee en lekkers. Wees er snel bij vanwege het beperkte aantal kaarten.
Emma Slade (1966) was een succesvolle financieel analist bij een internationale bank toen ze tijdens een zakenreis naar Jakarta werd gegijzeld. In eerste instantie dacht ze dat ze van geluk mocht spreken omdat ze ongedeerd was gebleven. Maar in de weken en maanden er na werd het effect van deze traumatische gebeurtenis merkbaar, terwijl intussen de financiële markten instortten. Toen Emma besefte dat haar kijk op het leven ingrijpend was veranderd, sloeg ze een nieuwe weg in. Ze ontdekte de helende kracht van yoga en opende haar ogen voor een manier van leven met meer ruimte voor zachtheid en bezinning.

“Ik heb de unieke kans gekregen om mijn geboorte als vrouw in het Westen te combineren met mijn opleiding door Lama’s in het Oosten."

Reserveer jouw plek hier.

Slade’s autobiografie is nu vertaald in het Nederlands (Bevrijd). Over haar boek Set Free: A Life-Changing Journey From Banking to Buddhism in Bhutan. De nummer één plek in zowel de Amazon Charts’ ‘Filosofie Biografie’ en ‘Reizen Schrijven’ categorieën en nummer 6 in boeken in het algemeen. Haar boek is vertaald in het Duits, Italiaans, Tsjechisch en Hongaars. Het heeft positieve recensies gekregen van pers over de hele wereld. Haar TED Talk is ook populair onder mensen die een persoonlijke zoektocht doormaken.

*) een deel van de opbrengsten doneert Didie Retreats aan Emma’s stichting: Opening Your Heart to Bhutan. Met concrete projecten zet deze stichting zich in voor verwaarloosde kinderen in Bhutan die in grote armoede leven.