Mark-Hillen2.jpg

Inspiratie |  Spreker Mark Hillen, Directeur van Social Enterprise NL, deelt deze avond zijn visie op de vraag die centraal staat. Docenten van betrokken onderwijsinstellingen (die samen IXA Innovation Exchange Amsterdam vormen) geven hun visie op de rol van het onderwijs en de toekomst van sociaal ondernemen.

Co-creatie | De sociale start-ups pitchen hun business case. Middels een interactieve co-creatie sessie werken de aanwezigen aan de uitdagingen van de sociale start-ups. In deze sessie proef je als deelnemer van de diverse tools die je kan inzetten bij het sociaal ondernemen.

Netwerken | Het wordt een avond vol onverwachte ontmoetingen, inspiratie van mensen die werken aan een betere wereld en experts op het gebied van onderwijsinnovatie.

FB-Manon.jpg

Deze avond wordt georganiseerd door Professionals4Communities, een programma van Starters4Communities. Professionals4Communities is een praktijkgericht trainingsprogramma van drie maanden. Samen met een groep van 15 gedreven (young) professionals leer en ervaar je alles over sociaal ondernemen. In teams ga je de uitdaging aan om het concept van een sociale start-up te innoveren, het businessmodel te verstevigen, of de perfecte aansluiting met de markt te vinden. Aan het eind heb jij een sociale start-up versterkt, en de volgende stap gezet naar een carrière met betekenis voor jezelf, en de samenleving.

Meld je hier aan voor het event. Meer informatie over het programma vind je hier.