Wil jij tijdens de Vredesweek 2019 laten zien dat je voor vrede kiest? Kom dan naar een van de PAX Inspiratiedagen! Hier krijg je ideeën wat je met het thema kunt doen, en ontmoet je andere mensen die net zo bevlogen zijn. Dit jaar vinden de drie Inspiratiedagen plaats op 9 maart in Amersfoort, op 23 maart in Nijmegen, en op 13 april in Rotterdam (van 9:30-15:15).

Programma Inspiratiedagen

Het programma bestaat uit een feestelijke opening met woord van PAX en een lokale spreker, diverse inspirerende en leerzame workshops, en voldoende tijd voor onderlinge ontmoeting tijdens de lunch. De Nijmeegse schrijver Qader Shafiq, afkomstig uit Afghanistan, komt spreken in Nijmegen, de sprekers in Amersfoort en Rotterdam worden z.s.m. bekendgemaakt.

Dit jaar heeft PAX weer een mooi programma van workshops in de aanbieding:

Workshop 1.   Grenzen lokaal: hoe maak je een analyse van de situatie in jouw eigen dorp of stad?

Workshop 2.   Hoe organiseer ik een Walk of Peace over het jaarthema 2019 ‘Vrede Verbindt Over Grenzen’?

Workshop 3.   Grenzen lokaal: hoe kun je verschillende partijen in jouw dorp of stad succesvol samen laten werken aan vrede?

Workshop 4.   PAX Vieren: hoe organiseer je een viering over het jaarthema 2019 ‘Vrede Verbindt Over Grenzen’?

Praktisch

Voor wie?       Iedereen die actief wil zijn tijdens de Vredesweek, zoals de Ambassades van Vrede en Walk of Peace groepen, maar ook mensen die voor het eerst mee willen doen!

Lunch              Is inbegrepen, speciale dieetwensen kunnen worden doorgegeven.

Kosten            Deelname is gratis. Voor leden van Ambassades van Vrede geldt, dat zij hun reiskosten kunnen declareren.

Aanmelden     Meld je aan via vredesweek@paxforpeace.nl, en dan stuurt PAX je binnenkort verdere details.