Draagt jouw organisatie op een praktische manier bij aan de duurzame ontwikkelingsdoelen? Dan dagen wij je uit om gezamenlijk met je partner in lage en middeninkomenslanden een communicatie activiteit te bedenken om de zichtbaarheid van jullie werk en van de duurzame ontwikkelingsdoelen te vergroten.

Via het Europese programma ‘Frame, Voice, Report!’ komt er subsidie en training beschikbaar en is er de kans om een publicitaire impuls te geven aan het werk van kleinschalige en praktische initiatieven. Als organisatie kun je hierdoor het communicatiebudget van je organisatie vergroten om de impact van je werk beter zichtbaar te maken.

We nodigen je uit om tijdens onze inspiratiebijeenkomst op een interactieve manier kennis te maken met het programma ‘Frame, Voice, Report!’.

Werk samen met anderen
Tijdens deze middag hoor je aan welke criteria je moet voldoen om financiering en ondersteuning van het programma te krijgen. We geven je de ruimte om in contact te komen met anderen om eventueel samen een aanvraag te schrijven. Ook maak je kennis met effectievere en constructievere manieren van communiceren. Je krijgt ruimschoots de tijd om vragen te stellen over de financierbaarheid van jouw idee.

De inspiratiebijeenkomst vindt plaats op de Boothstraat 7 in Utrecht. De bijeenkomst begint om 13.00 uur en eindigt om 17.00 uur.

Je kunt je hier aanmelden.