Impact Fair 19 maart

- The Student Hotel, Den Haag

Tijdens de Impact Fair op 19 maart in Den Haag kunnen jonge snelgroeiende bedrijven (scaleups) potentiële investeerders ontmoeten. Phenix Capital, een adviesbureau op het terrein van ‘impact investment’, organiseert dit evenement in samenwerking met gemeente Den Haag.

Impact Fair is een onderdeel van de Impact Summit Europe, een internationale bijeenkomst gericht op ‘impact investing’. Dit is een investeringsvorm die kijkt naar zowel financieel rendement als positieve, maatschappelijke effecten.

Innovatie voor een betere wereld
Onder de titel ImpactCity profileert Den Haag zich als dé stad waar innovaties voor een betere wereld plaatsvinden en is daarom de eerste impact stad. Als internationale stad van vrede en recht is het bij uitstek dé organisator voor de Impact Fair.

Met ImpactCity biedt Den Haag een investeringsklimaat voor startende ondernemers en snelgroeiende jonge bedrijven die maatschappelijk betrokken zijn. Den Haag laat zien dat economisch succes goed samengaat met oplossingen voor een betere wereld (‘doing good & doing business’). ImpactCity opent deuren naar investeerders en biedt ondernemers toegang tot een breed zakelijk netwerk, inspirerende kantoorruimte, internationale springplanken en podia voor zichtbaarheid en financiering.

Meld je nu aan voor de Impact Fair
Ben je als ondernemer op zoek naar mogelijkheden voor financiering? Tijdens de Impact Fair kun je, via speeddate-sessies, potentiële investeerders ontmoeten.

Voor deelname moet jouw bedrijf voldoen aan de volgende criteria:

  • financieel rendabel zijn met een winstoogmerk;
  • het kunnen aantonen van winst en een omzetgroei;
  • openstaan voor een investering via aandelen;
  • innovatieve oplossingen bieden voor de duurzame ontwikkelingsdoelen van de VN.

Registreren
Via de volgende link kun je jouw bedrijf registreren (Engelstalig) voor de Impact Fair op 19 maart 2018. De locatie is The Student Hotel in Den Haag (van 16.00 – 18.30 uur). Na registratie vindt een selectie plaats waarna genodigden voor definitieve deelname een bevestiging ontvangen.

Meer informatie
Voor meer informatie over dit evenement, kun je contact opnemen met Martijn Schoonhoven via info@phenixcapital.nl of telefoonnummer 020 – 240 2731.

Lees je bewust met OneWorld en draag bij aan een rechtvaardige wereld.

Dat kan al vanaf 6 euro per maand

Ontvang onze beste verhalen in je mailbox

Volg ons