Gedreven starters beginnen aan een professionele ontdekkingsreis en maken Tilburg sterker en socialer.

Droom jij van een carrière met impact? Wil jij Tilburg mooier, beter, of socialer maken maar mis je de tools om aan de slag te kunnen?  Ben je afstuderende, of afgestudeerd en wil je jezelf ontwikkelen als sociaal ondernemer? Je kunt je nu nog inschrijven voor het nieuwe programma van Starters4Communities Tilburg!

 

Begin oktober start in Tilburg een nieuw trainingsprogramma van Starters4Communities. Jij kunt jezelf, als ambitieuze starter, nu professioneel en persoonlijk ontwikkelen. Tegelijkertijd ga je ‘hands on’ aan de slag met de sociale innovatie van Tilburg. Een win-winsituatie! En als starter of alumni van de Universiteit Tilburg krijg je een beurs om deel te nemen aan het trainingsprogramma.

 

Tijdens ieder Starters4Communities programma koppelen we een groep van 20 starters op de arbeidsmarkt aan ondernemende, bottom-up wijkinitiatieven. In een interdisciplinair team van ongeveer vier starters bijt jij je tanden in een maatschappelijk vraagstuk. Je gaat werken aan een wijkinitiatief met de ambitie stappen te zetten in de groei tot een sociale onderneming. Je maakt kennis met de nieuwste innovatie- en designtechnieken, en maakt de vertaalslag van theorie naar praktijk. Je ontwikkelt een nieuwe kijk op ondernemerschap en het creëren van maatschappelijke en financiële waarde. Je gaat samenwerken met gelijkgestemden, maar juist ook met mensen van geheel verschillende achtergronden. Je doet nieuwe netwerken en vaardigheden op die de rest van je leven van pas zullen komen.

Het belooft een zoektocht te worden naar jezelf en wat jij belangrijk vindt. Daarnaast besteden we aandacht aan jouw eigen ontwikkeling; wie ben je, waar liggen jouw passies en talenten, waar wil je heen? Zelfkennis is de motor van een succesvolle carrière.

Wil jij graag meer weten over het trainingsprogramma? Kijk op onze website en meld je aan voor een kennismakingsgesprek:http://www.starters4communities.nl/sociaal-ondernemen-tilburg/

Voor vragen kun je e-mailen met Goedele, coördinator Tilburg: goedele@starters4communities.nl

 

Van t/m