Ben jij geïnteresseerd in diversiteit en inclusie? En werk je in de cultuursector? Kijk op 27 november 2020 online mee naar hét jaarlijkse event over diversiteit en inclusie. Mis het niet!

Het event Code Diversiteit en Inclusie staat dit jaar in het teken van transformatie. Waar staan we nu 1 jaar na de lancering van de Code? Is de culturele sector gelijkwaardig toegankelijk voor iedereen? En hoe draag jij hieraan bij? Hoe kijk jij over grenzen heen en verruim je jouw blik? Niemand minder dan Mounir Samuel (o.a. politicoloog, auteur, blogger) neemt je mee door het verassende programma van twee uur. Ervaar de beleving van een fysiek event. Leun af en toe achterover bij optredens waar je op een positieve manier kippenvel van krijgt, praat online mee en laat je vooral inspireren.

 

&Awards 2020

Tijdens het event blikken we terug op één jaar Code Diversiteit & Inclusie en kijken we vooruit. Wat zijn de kansen en uitdagingen de komende jaren? Ook reiken we de jaarlijkse &Awards uit aan een culturele organisatie én een professional die met succes hebben bijgedragen aan meer diversiteit & inclusie in de organisatie en/of de samenleving. Wie nemen de felbegeerde &Awards en een geldprijs van € 20.000 of van € 5.000 mee naar huis? De &Awards worden mogelijk gemaakt door de rijkscultuurfondsen.

 

Inspiratie en motivatie

Met een gevarieerd en relevant programma zorgen we ervoor dat je geïnspireerd en gemotiveerd in de actiemodus staat om samen de cultuursector inclusiever te maken. Ben je nieuwsgierig geworden naar het programma? Volg ons dan op Facebook en LinkedIn om de hints te ontrafelen.

 

Praktisch

Datum: vrijdag 27 november 2020
Tijd: 15:00 tot 17:00

Geniet live veilig mee vanaf je eigen bank. Wegens de landelijke coronamaatregelen organiseren we het event dit jaar online. Meld je aan en ontvang t.z.t. de link én een leuke brievenbusverrassing.

What do you want to do ?

New mail