Wat je kunt verwachten

In deze online sessie brengen de experts van Nassau Fundraising je ‘up-to-speed’ en maken zij je wegwijs in de wereld van fondsenwerving. Je leert over het vak en de vele deelgebieden waar het uit bestaat. We brengen je op de hoogte van de betekenis van belangrijke begrippen, vakliteratuur en wat je helpt een goede fondsenwerver te zijn. We kijken samen naar competenties die nodig zijn om aangenomen te worden voor een fondsenwerving functie en wat ervoor nodig is om een goede overstap te maken naar de non-profit sector.

Wat je gaat leren

  • Je leert welke deelgebieden er in fondsenwerving zijn en welke goed bij jouw expertise of ontwikkelwensen passen.
  • Je raakt wegwijs in de wereld van fondsenwerving en de terminologie die hierin gebruikt wordt.
  • Je krijgt praktische tips en tools om je (nog) beter voor te bereiden bij het solliciteren op een fondsenwerving functie.

En verder?

Je kunt de mini-masterclass volgen op dinsdag 30 maart of donderdag 17 juni en dan ben je onderdeel van een groep van minimaal 4 personen. Voorafgaand aan de online sessie voeren we een kort intakegesprek om jou en je verwachtingen beter te leren kennen.

Wil je liever wat persoonlijker begeleiding? Dat kan op 2 manieren:

  • Na de mini-masterclass volg je 1 of meerdere personal training sessies, waarin we je wegwijs maken in een specifiek deelgebied van fondsenwerving (bijvoorbeeld: relatiemanagement met major donors, of: het verbinden van vele kleine particuliere gevers)
  • Je volgt de mini-masterclass 1-op-1 met een van onze fondsenwerving experts (duur: 2 uur), zodat er meer ruimte is voor jouw persoonlijke vragen. Je kunt ook meerdere 1-op-1 sessies bij ons boeken om je wegwijs te maken in de wereld van fondsenwerving.

Tarief en voorwaarden

Deelname aan deze online mini-masterclass op 30 maart of 17 juni bedraagt €250. Nassau Fundraising is een CRKBO-geregistreerde instelling, onze tarieven voor training en coaching zijn hierdoor vrijgesteld van BTW.

Kosteloos annuleren is mogelijk tot uiterlijk 2 weken voor de online mini-masterclass. Bij afmeldingen die deze termijn overschrijden zijn wij genoodzaakt het gehele bedrag in rekening te brengen. Bekijk hier onze voorwaarden en veelgestelde vragen.

Wil je zelf (of met een aantal teamleden) meerdere trainingen in een kalenderjaar bij ons volgen? Dan hebben we een interessante kortingsregeling! Check hier de voorwaarden.

Aanmelden

Je kan je aanmelden voor deze training via de website van Nassau Fundraising of door een mail te sturen naar dorit@nassau.nu. En neem ook vooral een kijkje op onze trainingspagina voor de andere trainingen.