Debatclub voor vrouwen

- Online

Tijdens de bijeenkomsten  van de debatclub leer je je standpunt duidelijk naar voren brengen, anderen overtuigen en hoe je er voor zorgt dat je altijd weet hoe je wilt reageren.

Debatteren en discussiëren is iets wat we elke dag doen, met collega’s, vrienden, familie en in de politiek. Het is een belangrijke vaardigheid om uit te kunnen drukken wat jij vindt, waarom je dat vindt en om dat stevig te onderbouwen.

Tijdens de bijeenkomst van de debatclub gaan we oefenen met het formuleren van krachtige argumenten/redenen, we gaan kijken op wat voor manieren anderen debatteren en hoe je daar op kunt reageren en wat je doet je als je niet weet hoe je moet reageren en hoe je dat kunt voorkomen.

Deze debatclub is voor alle vrouwen die (beter) willen leren debatteren. Tijdens de oefeningen word je gekoppeld aan iemand van hetzelfde niveau, zodat je ook van elkaar kunt leren. Er wordt een veilige leeromgeving gecreëerd zodat je je optimaal kunt ontwikkelen. Deze club richt zich vooral op het oefenen, maar we bespreken ook de relevante theorie en vervolgens ga je die toepassen.

De Debatclub voor Vrouwen vindt elke laatste dinsdag van de maand plaats. Je betaalt € 15,- per keer. Je kunt meedoen wanneer het jou uitkomt en zo vaak als jij wilt!

Koop hier je ticket.

Lees je bewust met OneWorld en draag bij aan een rechtvaardige wereld.

Dat kan al vanaf 6 euro per maand

Ontvang onze beste verhalen in je mailbox

Volg ons