Debatteren en discussiëren is iets wat we elke dag doen, met collega’s, vrienden, familie en in de politiek. Debatteren en discussiëren is een belangrijke vaardigheid om uit te kunnen drukken wat je vindt, waarom je dat vindt om en om anderen daarvan te overtuigen.

Bestel hier je ticket!

Tijdens de bijeenkomsten van de debatclub gaan we oefenen met het formuleren van krachtige argumenten, wat je doet als je niet weet hoe je moet reageren en hoe kun je dat voorkomen. Je leert omgaan met persoonlijke aanvallen en met mainsplaining.

Deze debatclub is voor alle vrouwen die (beter) willen leren debatteren. Tijdens de oefeningen word je gekoppeld aan iemand van hetzelfde niveau, zodat je ook van elkaar kunt leren. Er wordt een veilige leeromgeving gecreëerd zodat je je optimaal kunt ontwikkelen. Deze club richt zich vooral op het oefenen, maar we bespreken ook de relevante theorie en vervolgens ga je die weer toepassen.

De Debatclub voor Vrouwen vindt elke laatste dinsdag van de maand plaats. Je betaalt € 15,- per keer. Je kunt meedoen wanneer het jou uitkomt en zo vaak als jij wilt!

Deze debatclub wordt georganiseerd door Meer Vrouwen in de Politiek.