Grijp je toekomst, de challenge
In een team van studenten, young professionals en professionals uit het sociale domein ga jij aan de slag met een vraagstuk uit de praktijk. Samen ga je op zoek naar de oplossing voor het probleem en ontdek je of jij je staande kunt houden tijdens deze onvoorspelbare challenge. Aan het eind van de rit zorg je er met jouw team voor dat er een spetterende pitch klaar ligt die jullie zullen presenteren aan de casemanager van de maatschappelijke organisatie, professionals uit het sociale domein en de andere teams. De beste pitch krijgt de kans om met behulp van ons netwerk daadwerkelijk gerealiseerd te worden en de student/young professional die onze talentscouts het meest is bijgebleven maakt kans op de (afstudeer)stage of traineeship bij Wij zijn Zet.

Inspiratie sessie Granny’s Finest
De oprichter van Granny’s Finest opent het event en vertelt over zijn sociale onderneming en baanbrekende concepten. Granny’s Finest organiseert wekelijkse brei-clubs om eenzaamheid onder ouderen te voorkomen. Deze handgemaakte producten van Nederlandse grannies, zijn ontworpen door jonge creatieven en gemaakt van natuurlijke garen. Een goed voorbeeld van een sociale onderneming die jong en oud samenbrengt. Win Win!

  • Wanneer: woensdag 27 september
  • Start 15.00 eind 19.30
  • Locatie: Club Smederij
  • Adres: Burgermeester Brokxlaan 8-84, 5041SB Tilburg
  • Aanmelden via deze link

Ontmoet jouw toekomstige baas
Na al dit moois vind er een netwerkborrel plaats waarbij jij misschien wel de toekomstige baas van jouw droombaan kunt ontmoeten. Vraag hem of haar het hemd van het lijf en vergeet vooral niet zijn of haar visitekaartje te innen en die ene allesbeslissende koffie-date te scoren.

Goed om te weten
Iedereen kan zich opgeven om mee te doen aan de challenge, echter maken alleen studenten en young professionals van 18-30 jaar kans op een (afstudeer)stage of traineeship.

Aanmelden kan op de event pagina van Dear Future