De Online Stadsquiz was nog maar het begin!

Mis dit niet! De Gezonde Stad start met De Monitor Live en nodigt iedere keer een geweldige gast uit die de impact maakt op het gebied van duurzaamheid in Amsterdam. Deze keer: het thema groen met als gast Nadina Galle! In februari bracht De Gezonde Stad de Monitor van 2020 uit, een onderzoek naar de duurzaamheid van Amsterdam dat ieder jaar de kranten haalt! Met een geweldig event, De Grote Stadsquiz, speelden ruim 100 fanatieke duurzaamheidsstrijders voor geweldige prijzen en werd jouw kennis over Amsterdam op de proef gesteld! Wil jij nou nog meer te weten komen over duurzaamheid in Amsterdam en dan vooral over het thema groen?

Nadina vroeg zich als kind af aan al af hoe steden in elkaar zitten. Welke keuzes liggen ten grondslag aan de uiteindelijke vorming van een stad en waar is de balans tussen mens en natuur? Die vraag heeft haar gevormd tot initiator en onderzoeker van grensverleggende onderzoeken en projecten over de natuur in de stad en gebruikt ze smart technologies om het ‘internet van de natuur’ te analyseren. Gepubliceerd in National Geographic, gepresenteerd bij Ted Talks, nu mag De Gezonde Stad haar verwelkomen op 29 april en brengen ze je graag in de gelegenheid om jouw prangende vragen over natuurontwikkeling in de stad en het thema groen direct aan Nadina stellen.

Wees erbij op 29 april! Meld je aan via de agenda van De Gezonde Stad of deze link: degezondestad.org/agenda/734/de-monitor-live-thema-groen-met-nadina-galle

Van 29 april om 17:00 t/m