Circulair ondernemen omdat het moet én omdat het rendeert

- CIRCL

De circulaire economie is volop in opmars
De huidige lineaire manier van produceren en consumeren heeft een enorme impact op het milieu en leidt tot een wereldwijde grondstoffenschaarste. Huidige businessmodellen kunnen daardoor eindig zijn, maar duurzame bedrijfsmodellen bieden ook kansen. Daarom zet niet alleen de overheid, maar in toenemende mate ook het bedrijfsleven hier stevig op in. En terecht: het concept van waardecreatie en gesloten ketens biedt mogelijkheden op het gebied van productinnovatie, klantbeleving, kostenbesparing en ketensamenwerking. Ook voor jouw organisatie, maar waar begin je?

Transitie naar een circulair bedrijfsmodel
De circulaire economie als nieuw economisch model: omdat het moet, maar vooral ook omdat het rendeert. Maar hoe gaan we dat in de praktijk doen? Wanneer is jouw circulaire businessmodel levensvatbaar? Wat zijn de laatste regels waar we ons aan moeten houden? En wat wil de consument? In een praktijkconferentie brengt NRC Live werelden bij elkaar om initiatieven op het gebied van de circulaire economie aan te jagen en te stimuleren.

Na het succes van de uitverkochte NRC Live serie ‘De kracht van circulair’  staat deze  ervaringsmiddag volledig in het teken van doen!

Eindelijk een antwoord op de HOE-vraag
Samen met circulaire ketenveranderaars, ondernemers, ontwerpers, overheden, financiers  en leveranciers ga je zelf  aan de slag met jouw belemmeringen, vragen, kansen en mogelijkheden om uiteindelijk  samen de circulaire transitie te versnellen.

BESTEL TICKETS

Winactie NRC Live

Laat je inspireren en praat mee over de kansen voor een bereikbare en duurzame toekomst. Win 2 kaarten voor de avond ‘Slimme technologie op 11 december. Of duik in de wereld van circulair ondernemen en win 2 kaarten voor de avond ‘De Circulaire Economie’ op 6 december.

 

Lees je bewust met OneWorld en draag bij aan een rechtvaardige wereld.

Dat kan al vanaf 6 euro per maand

Ontvang onze beste verhalen in je mailbox

Volg ons