Bloeiklas voor Singles

De Rode Hoed

Alles is liefde, maar liefde lijkt soms ook onmogelijk – en dat in een tijd van eindeloze mogelijkheden. Want hoe vind je jouw match tussen de honderden virtuele matches? Waar ligt de balans tussen je eigen verlangens en behoeftes en de ander? Vanavond maak je kennis met een nieuwe visie op relaties. We duiken in de wereld van singles, speeddaten en nemen je eisenlijstje onder de loep. Wat verwacht jij?

Het klinkt als een open deur, maar elke goede relatie begint met een eerste ontmoeting. Tijdens deze bloeiklas focussen we ons op die eerste ontmoeting. Welke invloed heb je hierop? Volgens de Amerikaanse psycholoog Henry Cloud moet je niet daten voor een relatie, maar omdat het leuk is. Waar gaat het bij jou mis? Beland je vaak in de friendzone of blijkt het steeds niet jouw type? We brengen je sociale omgeving in kaart en reflecteren op je gedrag.

Hoe vind je een date waar je blij mee blijft? Tijdens deze bloeiklas onderzoeken we je eigen verlangens, valkuilen in de liefde en datingpatronen. Op welke plekken kom je eigenlijk en hoe bepaal je wie je zoekt? Deel je ervaringen, laat je inspireren en daag jezelf uit op het gebied van de liefde.

Dit is de derde avond in de serie Bloeiklas van De Kwekerij. Een persoonlijke en ontregelende broedplaats voor twintigers. Onder leiding van ervaringsdeskundigen (kwekers) duik je in de wondere wereld van de liefde. We dagen je uit met praktische oefeningen, persoonlijke reflectie en prikkelende ideeën over je datingleven. Deel je ervaringen, leer nieuwe twintigers kennen en krijg inspiratie om te bloeien!

Organisatie: De Kwekerij i.s.m. Rode Hoed

Lees je bewust met OneWorld en draag bij aan een rechtvaardige wereld.

Dat kan al vanaf 6 euro per maand

Ontvang onze beste verhalen in je mailbox

Volg ons