Bloeiklas voor Singles – Date jezelf: wie ben jij?

- De Nieuwe Liefde

Liefde gaat niet over rozen, dus gun jezelf een stevige blik in de spiegel. Wat betekent liefde voor jou? Wat zoek je eigenlijk in een partner? Waarom beland je steeds in dezelfde valkuil? Deze bloeiklas geeft prikkelende perspectieven en verdieping in zinvol daten.

Wie zich in de datingjungle begeeft, kent de dilemma’s: Speel je hard to get of laat je iemand dichtbij komen? Hoe stel je jezelf open zonder te kwetsbaar te zijn? ‘Laat je afwijzen,’ adviseert de Amerikaanse psycholoog Henry Cloud. Maar hoe blijf je dan overeind?

Vanavond oefenen we met negatieve feedback en jezelf zijn en blijven. We gaan aan de slag met jouw kernwaarden en diepste verlangens, delen ervaringen en doen creatieve en uitdagende opdrachten. Een avond over identiteit, spiritualiteit en jezelf laten zien in de liefde.

Dit is een Bloeiklas van De Kwekerij: een persoonlijke en ontregelende broedplaats met groepen van maximaal 20 personen. We duiken onder leiding van ervaringsdeskundigen (kwekers) in de wondere wereld van de liefde. Met hulp van filosofische, sociologische, psychologische en religieuze bronnen.

Voor kaarten en meer informatie, klik hier.

Lees je bewust met OneWorld en draag bij aan een rechtvaardige wereld.

Dat kan al vanaf 6 euro per maand

Ontvang onze beste verhalen in je mailbox

Volg ons