Activist Lab

-

Goede voornemens voor 2018? Kom in actie samen met WelnU voor verbinding in Nederland. Samen gaan we van denken naar doen tijdens een interactief weekend. Doe mee aan het Activist Lab op 23-24-25 februari.

Je herkent het vast wel: Je kijkt het nieuws of scrolt door Facebook en overal zie je berichten over oorlog, conflicten, terrorisme, de vluchtelingen crisis… thema’s die ons nieuws domineren. En jij wil er wat aan doen! Maar hoe? En met wie?

Samen met WelnU organiseren wij op 23-24-25 februari 2018 een Activist Lab. En we zijn op zoek naar jou! Wil jij meemaken en leren hoe je de stappen van denken naar doen zet? En daarmee, samen met WelnU Nederland (en daarmee de wereld) een stukje beter maakt?

Het Activist Lab
Het Activist Lab is een workshop waarbij we samen met jou en WelnU inhoudelijk aan de slag gaan met het thema verbinding in Nederland. Samen met andere gemotiveerde gelijkgestemden ontwikkelen we actieplannen op dit thema. Deze actieplannen kunnen vervolgens met behulp van PAX en het vfonds daadwerkelijk worden uitgevoerd na het Lab.

Tijdens het weekend doorlopen we samen de verschillende stappen die nodig zijn om een goed plan te ontwikkelen. Dit doen we met creatieve en actieve oefeningen waar je veel energie van krijgt. Geen traditionele workshops, wél verbindingen zoeken met nieuwe vormen van activisme, zoals design en kunst en cultuur.

Doe je mee?

Ben jij:
– Tussen de 18-35 jaar oud
– Enthousiast over het werk van WelnU
– Klaar om Utrecht een nog betere stad te maken
– Geïnteresseerd om je netwerk te vergroten en ontmoet mensen met verschillende achtergronden en expertises
– In het bezit van een handige vaardigheid die we kunnen inzetten tijdens het weekend
– Beschikbaar van vrijdag 23 februari tot zondag 25 februari

Mee doen? JA! Meld je via dit formulier aanDe aanmeldingsperiode sluit op zondag 4 februari.

Het Activist Lab wordt mede mogelijk gemaakt door het vfonds.

Lees je bewust met OneWorld en draag bij aan een rechtvaardige wereld.

Dat kan al vanaf 6 euro per maand

Ontvang onze beste verhalen in je mailbox

Volg ons