Actieve jongerenvakantie in de natuur Callantsoog

-

Sinterklaas vieren met een groep gezellige mensen, midden in de natuur? Voor de winter definitief begint nog even een weekend naar buiten? Kom dan naar het Sinterwinter-weekend van WoesteLand bij het mooie Callantsoog.

Sinterklaas vieren met een groep gezellige mensen, midden in de natuur? Voor de winter definitief begint nog even een weekend naar buiten? Kom dan naar het Sinterwinter-weekend van WoesteLand bij het mooie Callantsoog. We gaan samen aan de slag om het natuurgebied Het Zwanenwater te helpen onderhouden. We verblijven in het gebouwtje van Natuurmonumenten, waar we op zolder slapen. En ‘s avonds als de maan aan de hemel staat halen we de spelletjes, chocolademelk en oudhollands strooigoed erbij. Het hoogtepunt van het weekend is natuurlijk de pakjesavond!

Kortom, het wordt een weekend vol met gezelligheid, actief zijn in de prachtige natuur, pepernoten, warme chocolademelk en cadeautjes. En dat allemaal voor maar €25,-. Al enthousiast? Geef je op via https://woesteland.nl/activiteit/sinterwinter/

Lees je bewust met OneWorld en draag bij aan een rechtvaardige wereld.

Dat kan al vanaf 6 euro per maand

Ontvang onze beste verhalen in je mailbox

Volg ons