EerlijkWinkelen is ook weer van de partij! Zien we je daar?

17 september vindt voor de derde keer de PuurFair plaats, net als vorig jaar in de Westergasfabriek. Wegens het succes van vorig jaar is EerlijkWinkelen er natuurlijk weer bij! Zien we je daar?

Dit jaar wordt een bijzondere editie, want de PuurFair wordt gecombineerd met het 25 jarig bestaan van Genoeg, het tijdschrift en internetplatform voor iedereen die meer wil doen met minder. Ter gelegenheid van hun jubileum hebben ze interessante sprekers uitgenodigd zoals Babette Porcelijn en Christian Felber. Naast deze lezingen zijn er ook allerlei leuke workshops en lekker eten voor volwassenen en kinderen. Klik hier voor het programma.

En natuurlijk heeft EerlijkWinkelen zelf ook een leuke actie, namelijk de verkiezing van de leukste eerlijke winkel! Iedereen mag aangeven wat zijn of haar favoriete winkel is en de winkel die het vaakst genoemd wordt zetten we vervolgens in het zonnetje! Verder zijn we bezig met een ludieke benadering van onze stand. Maar als je die wil zien en doen, zal je gewoon moeten komen. Tot de 17e!

Van t/m