Journalistiek voor een eerlijke en duurzame wereld

Voordat je verder leest:

Onafhankelijke journalistiek voor een eerlijke en duurzame wereld kost tijd en geld. Als Vriend van OneWorld steun je voor € 6 per maand onze missie, lees je dagelijks bijzondere verhalen, ontvang je ons magazine en meer!

Ja, ik word Vriend Ik lees eerst verder

Onder het motto ‘Ik ben er klaar voor. En jij?’ wil Amsterdam Rainproof alle Amsterdammers regenwater laten opvangen. Dit kan al heel eenvoudig door het plaatsen van een regenton of door wat tegels uit je tuin te halen en te vervangen door planten of bloemen. De campagne richt zich op de bewoner, degene die met lichte inspanning een groot verschil kan maken.

Doe mee!
Nog mooier is het natuurlijk om verschillende initiatieven te delen, zoals op deze kaart gebeurt. Maak een foto van je initiatief, upload deze op je eigen Facebook, like en tag Rainproof en je maakt kans op een Amsterdam Rainproof zwemband of poncho. Daarnaast kun je ook een originele rainproof foto maken met een zwemband om in een normale werk- of thuissituatie en deze uploaden op de facebookpagina van Amsterdam Rainproof. Ga snel voor meer informatie naar de website van Amsterdam Rainproof.

Voor het maken van verhalen hebben we jouw steun nodig.

Ja, ik word vriend (€6 per maand)