Theater in het hart van Amsterdam, met 3 zalen voor en eigen producties en een programmering van heater, dans, spoken word, cabaret
KvK-nummer
33253751
Sector
Non-profit
Branche
Welzijn en cultuur

Organisatie-informatie

Theater Bellevue ligt in hartje Amsterdam, aan de Leidsekade. Als de muren van het theater konden fluisteren zouden deze heel wat te vertellen hebben. Over bevlogen speeches van grote politici, eind 19e eeuw, tot de optredens van Jimi Hendrix (1967) en de eerste try-outs van Youp van 't Hek.

Diezelfde muren vormen vandaag de dag een thuis voor meerstemmige verhalen van theater- en dansmakers, spoken word- en circusartiesten en cabaretiers en kleinkunstenaars. Toneelschrijvers, van de jongste telg tot ervaren roman of scenarioschrijver, vangen hier de wereld van vandaag in nieuwe voorstellingen. In drie zalen én op locatie bieden we jaarlijks zo’n 650 voorstellingen aan.

Theater Bellevue is een kleine organisatie bestaande uit 24 medewerkers. We verwelkomen iedereen die aan onze ambities wil bijdragen, ongeacht achtergrond, kennis, religie, seksuele oriëntatie of genderidentiteit.

Huidige vacatures bij Theater Bellevue

Geen vacatures gevonden.