KvK-nummer
75762013.
Sector
Non-profit
Branche
Welzijn en cultuur

Organisatie-informatie

Stichting Talentontwikkeling is dé stichting die zich inzet voor de ontwikkeling van talent bij de jeugd, op welk vlak dan ook. Hierbij staan kwaliteit, plezier, betrouwbaarheid en aandacht voor het individu voorop. Maatschappelijk betrokken als we zijn bieden we aan zoveel mogelijk mensen de kans om hierin verder door te groeien. Door kinderen rust, structuur, duidelijkheid en aandacht te geven vergroten wij het plezier binnen de gegeven lessen en begeleiding. Een kind dat met plezier iets onderneemt zal leren en hiermee zijn/haar talenten ontwikkelen.
De stichting is ontstaan in Den Haag en heeft zich ondertussen uitgebreid naar o.a. provincies Brabant, Zuid-Holland en Utrecht. We willen dit graag uitbreiden naar de rest van Nederland om ook daar de kansengelijkheid te bevorderen. De stichting levert trainers, docenten, onderwijsondersteuners en begeleiders aan scholen (voornamelijk VO) en kinderopvang om deze te helpen met het verbreden van het (les)aanbod en daarmee talenten te ontwikkelen. Onze medewerkers komen vanuit alle lagen van de samenleving en zijn door middel van hun ervaring, achtergrond en kennis uitermate geschikt om met een grote verscheidenheid aan doelgroepen goed om te gaan.
Wij zijn op zoek naar pedagogische medewerkers, sportbegeleiders, jeugdzorg begeleiders, onderwijs assistenten, talent begeleiders en zorgmedewerkers.

Huidige vacatures bij Stichting Talentontwikkeling

Geen vacatures gevonden.