Wij halen de beperking weg, niet bij de mens, maar bij de reis. Onbeperkt vakantieplezier, in alle opzichten!

Organisatie-informatie

Stichting Het Buitenhof is een unieke reisorganisatie voor mensen met een beperking. Met 17 medewerkers op kantoor én de bijna 1000 vrijwillige reisbegeleiders werken wij met elkaar met hart en ziel aan de organisatie van fantastische vakanties en uitstapjes voor onze reizigers. Dit doen wij al sinds 1976 zonder enige subsidie van de overheid en zonder winstoogmerk. Mede dankzij de inzet van onze vrijwilligers, is Stichting Het Buitenhof in staat vakanties aan te bieden die op een professionele wijze georganiseerd worden en inspelen op de individuele behoeftes van alle reizigers.

Missie
Wij halen de beperking weg, niet bij de mens, maar bij de reis. Onbeperkt vakantieplezier, in alle opzichten!

Visie
Stichting Het Buitenhof streeft naar een inclusieve samenleving waarin mensen met een beperking zorgeloos en onbeperkt vakantie kunnen vieren. Onbeperkt vakantieplezier, waarin mensen met een beperking niet gehinderd worden door obstakels, afstanden, culturen en vooroordelen. Zorgeloos vakantie vieren waarbij iemand met een beperking mag vertrouwen dat praktische zaken geregeld zijn, zoals dat ook geldt voor ieder ander zonder beperking.

Onze overtuiging: Iedereen heeft recht op onbeperkt vakantieplezier!

Werken vanuit kernwaarden
De medewerkers èn vrijwilligers van Buitenhof Reizen staan voor de volgende kernwaarden:

 • Integer
  Ons persoonlijk handelen is integer. Veiligheid, betrokkenheid en vertrouwen vormen de basis van waaruit deelnemers en vrijwilligers op reis gaan.
 • Respectvol
  We gaan respectvol met elkaar om. We maken geen onderscheid naar leeftijd, culturele achtergrond en/of fysieke gesteldheid. We luisteren naar de wensen en behoeften van elkaar - medewerkers, vrijwilligers, (ouders, verzorgers van) reizigers - en streven naar het kunnen geven van optimale persoonlijke aandacht aan elkaar. We bewaken hierbij onze eigen grenzen.
 • Resultaatgericht
  We spannen ons actief in om concrete resultaten te behalen en zijn continue alert op het verbeteren van de kwaliteit van onze dienstverlening. Wij houden bij alles wat we doen het vakantieplezier van onze reizigers voor ogen.
  Bij tegenslagen geven wij niet op, we kijken naar wat wél mogelijk is, denken in kansen en blijven optimistisch.
 • Trots
  Samen zijn wij Stichting Het Buitenhof. Wij, medewerkers én vrijwilligers, zijn trots om voor Stichting Het Buitenhof werkzaam te zijn. We benutten elkaars talenten om zo veel mogelijk voor onze reizigers te kunnen betekenen. Samen bouwen we aan de toekomst.

Huidige vacatures bij Stichting het Buitenhof

Geen vacatures gevonden.