Bloei & Groei zijn groene oases waar vrouwen tot bloei komen. Stadstuinen die als Healing & Community Gardens dienen voor buurten en wijken waar deze het hardst nodig zijn.
KvK-nummer
60798491
Sector
Non-profit
Branche
Welzijn en cultuur

Organisatie-informatie

Bloei & Groei is in 2014 opgericht in Amsterdam onder de vlag van Stichting Creating Edges als pionierend sociaal en groen buurtinitiatief voor en door vrouwen.
We ontwikkelen en beheren met succes healing- en community tuinen – groene oases in wijken en buurten – waar dit het hardst nodig is. Hierbij is groen het middel om de veerkracht van vrouwen en buurten te bevorderen. Naast onze tuintrajecten hebben we een Bloei & Groei Academy en een workshopaanbod voor zakelijke en particulieren. We zijn actief in vier Amsterdamse stadsdelen: Zuidoost, West, Nieuw-West en Noord en bereiken jaarlijks ruim 400 bewoners. Onder de bezielende leiding van onze oprichter en directeur zijn wij de afgelopen 10 jaar gegroeid van een idee aan de keukentafel naar een kleinschalige professionele maatschappelijke organisatie, actief op het snijvlak van groen, vrouwen empowerment, gemeenschapsontwikkeling en duurzaamheid: een unieke organisatie in Amsterdam met potentie voor landelijke uitbreiding.

Huidige vacatures bij Stichting Creating Edges | Bloei & Groei