Cash2Grow: financiële en persoonlijke groei
KvK-nummer
71191941
Sector
Non-profit
Branche
Anders

Organisatie-informatie

Stichting Cash2Grow is een jonge organisatie die zich richt op het vergroten van de sociale en financiële weerbaarheid van mensen met een krappe beurs, middels het ‘kweken’ van spaarkringen. De stichting traint en coacht begeleiders van spaarkringen: professionals en vrijwilligers van (welzijns-) organisaties en particulieren. Bovendien levert de stichting het werkmateriaal voor begeleiders en spaarkringleden.

In 2019 is Cash2Grow begonnen met een pilotproject en sindsdien zijn de activiteiten van Cash2Grow uitgebreid. Cash2Grow is actief in verschillende gemeenten/regio’s en ontvangt subsidie/donaties van gemeenten en fondsen. De stichting streeft naar minder afhankelijkheid van deze subsidies en donaties en heeft de ambitie zich verder te ontwikkelen als sociale onderneming.

Cash2Grow is een kleine platte organisatie. Het kernteam bestaat uit iets meer dan 3 FTE, met een (vertrekkend) directeur, een adjunct-directeur (samen de initiatiefnemers van de stichting), een zakelijk coördinator, programma coördinator, en een project coördinator. Daarnaast zijn er regio-coördinatoren en zijn in verschillende steden coaches van spaarkringbegeleiders actief. De stichting heeft een betrokken bestuur dat uiteindelijk verantwoordelijk is en actief meedenkt met de directie.

Huidige vacatures bij Stichting Cash2Grow

Geen vacatures gevonden.