Thuis in huiselijk geweld
KvK-nummer
34126509
Sector
Non-profit
Branche
Welzijn en cultuur
Twitter-gebruikersnaam

Organisatie-informatie

Blijf Groep helpt om huiselijk geweld te stoppen. We bieden hulp aan alle betrokkenen: slachtoffers, kinderen én plegers. Ons uitgangspunt is het geweld duurzaam te stoppen en veiligheid te creëren voor de lange termijn voor alle betrokkenen.

Omdat elk verhaal van huiselijk geweld anders is, bieden we hulp op maat. Ambulante hulpverlening voor wie thuis kan blijven, crisisopvang en begeleid wonen voor wie niet thuis kan blijven.

Specifiek aanbod hebben we voor mannen die slachtoffer zijn van huiselijk geweld, voor mensen die slachtoffer zijn van eergerelateerd geweld en slachtoffers van mensenhandel. Samen met drie andere vrouwenopvangorganisaties hebben we safetyNed opgezet, een programma dat slachtoffers van online huiselijk geweld de tools en kennis biedt om online ook veilig te zijn,

Onze locaties

Het werkgebied van Blijf Groep is Noord-Holland (op de kop van Noord-Holland na) en Flevoland. Het Oranje Huis in Almere biedt ook crisisopvang en begeleid wonen voor de regio Gooi en Vechtstreek.

Onze vijf locaties zijn

  • Oranje Huis Alkmaar
  • Oranje Huis Amsterdam
  • Oranje Huis Flevoland – Gooi en Vechtstreek
  • Blijf Groep Kennemerland in Haarlem
  • Blijf Groep Zaanstreek – Waterland in Wormerveer

Op de locatie-pagina vind je informatie over elke locatie.

Veilig Thuis Flevoland

Veilig Thuis Flevoland is ook onderdeel van Blijf Groep. Veilig Thuis Flevoland is het advies- en meldpunt in de regio Flevoland op het gebied van huiselijk geweld en kindermishandeling. Meer informatie over Veilig Thuis Flevoland vind je op www.veiligthuisflevoland.nl

Huidige vacatures bij Stichting Blijf Groep

Geen vacatures gevonden.