Stadsschouwburg Utrecht
KvK-nummer
53993985
Sector
Profit
Branche
Welzijn en cultuur

Organisatie-informatie

Stadsschouwburg Utrecht is  één van de grootste schouwburgen van Nederland en programmeren voor een veelzijdig en gretig Utrechts publiek en ver daarbuiten. De programmering bestaat uit: toneel, muziektheater, cabaret en dans, aangevuld met opera, musical, circus en show. Van traditioneel tot experimenteel. Ook kijken we over de grenzen en tonen belangrijk internationaal werk. We hebben oog voor jonge makers en zetten stevig in op talentontwikkeling.

Stadsschouwburg Utrecht werkt nauw samen met het Nederlandse podiumkunstenveld en de gezelschappen, met de Utrechtse gezelschappen in het bijzonder en met festivals als SPRING, Tweetakt en het Nederlands Film Festival. We produceren ook elk seizoen een eigen kerstproductie voor de hele familie en zijn regelmatig coproducent voor locatieproducties. Daarnaast beschikt de schouwburg over een eigen restaurant, Zindering, en het dagcafé Mevr. Dudok. We vinden het belangrijk dat iedereen zich welkom voelt in ons theater. Daarom experimenteren we met nieuwe strategieën om jongere en diverse publieksgroepen en partners te bereiken en te behouden.

De organisatie

Bij de SSBU werken 150 medewerkers en een pool van ZZP-ers onderverdeeld in vijf verschillende afdelingen. Gastvrij zijn voor iedereen zit in de haarvaten van de organisatie en daar zijn we trots op. Met de hele organisatie werken we dagelijks toe naar het moment waarop spelers, publiek en partners samen het theater beleven.

Huidige vacatures bij Stadsschouwburg Utrecht

Geen vacatures gevonden.