KvK-nummer
NL10 ABNA 0840473176
Sector
Non-profit
Branche
Welzijn en cultuur

Organisatie-informatie

Stichting ROSE is verantwoordelijk voor alle theaterproducties die onder de vlag van ROSE stories worden geproduceerd. ROSE stories is een organisatie van culturele veelvraten die gelooft in de kracht van verhalen. De ene keer uit zich dit  in een theatervoorstelling, dan weer in een boek, film, podcast of talkshow. En als we echt op dreef zijn, dit allemaal tegelijk. Je kent ons misschien van de theatervoorstelling Happy in Holland, de bioscoop- en Netflix-hit Meskina of van onze Nederlandse versies van de internationale bestseller Good Night Stories for Rebel Girls!

De producties van Stichting ROSE zijn gevarieerd en zeer breed. Eerder speelden we grote zalen plat met Melk & Dadels, ontroerden we het publiek met de intieme poppenvoorstelling GRANM’MA en brachten we de wervelende soloshow WRAK. Theater voor zowel jeugd als volwassenen, variërend in stijl en vorm, met één ding gemeen: alle voorstellingen representeren Nederland zoals wij haar kennen. Deze belangrijke verhalen worden verteld door een mix van gerenommeerde makers en jong, aanstormend theatertalent, met wie we samen de wereld veroveren: van dat eerste creatieve vonkje tot de laatste uitverkochte voorstelling.

Stichting ROSE wordt meerjarig gesteund vanuit Fonds Podiumkunsten en gemeente Amsterdam (via de Amsterdamse basisinfrastructuur).

Kijk op www.rosestories.nl voor al onze projecten.

Huidige vacatures bij ROSE stories

Geen vacatures gevonden.