Sector
Profit
KvK-nummer
61093904
Branche
Energie
Twitter-gebruikersnaam

Organisatie-informatie

Oneplanetcrowd is het grootste platform voor duurzame financiering van Nederland. We brengen innovatieve ondernemers en toekomstgerichte investeerders samen om de transitie naar een duurzame economie te versnellen. Ondernemers en energieprojecten die een duurzame of maatschappelijk positieve bijdrage leveren, kunnen via het platform financiering ophalen bij de crowd. Toekomstgerichte beleggers kunnen direct investeren in innovatieve bedrijven en projecten. Zij maken 'dubbel rendement': financieel én maatschappelijk.

Oneplanetcrowd biedt (her)financiering van € 200.000 tot € 10+ miljoen en een betrokken groep ambassadeurs die zorgen voor publiciteit en marketingwaarde. Sinds 2012 heeft Oneplanetcrowd meer dan 250 ondernemers en energieprojecten gefinancierd voor € 70 miljoen met een crowd van 30.000 investeerders.

Oneplanetcrowd is een initiatief van StartGreen Capital. Als één van de grootste impactfondsmanagers van Nederland heeft StartGreen al meer dan 300 duurzame ondernemers en energieprojecten gefinancierd.

Huidige vacatures bij Oneplanetcrowd

Geen vacatures gevonden.