KvK-nummer
32059625
Sector
Profit
Branche
Dienstverlening

Organisatie-informatie

In 2017 is GalanNXT opgericht door de Galan Groep. Adviseurs met een flink aantal vlieguren en een enorme drive om bij maatschappelijke vraagstukken het verschil te maken. We werken voornamelijk in de (semi)publieke sector, maar groeien ook steeds meer in de private sector. Onze collega’s van de Galan Groep delen hun rijke kennis en netwerk met ons. Wij delen op onze beurt vernieuwingsdrang, eigentijdse vaardigheden en ons idealisme met hen. Zo maken we samen impact. 

Onze missie
GalanNXT is opgezet om maatschappelijk betrokken adviseurs te ontwikkelen tot ondernemende topadviseurs die organisaties naar de toekomst begeleiden. Gemiddeld zijn we zo’n vijf jaar onderweg in onze carrière. NXT is letterlijk onze next step.

Ontwikkelprogramma
Naast leren in het werk doorlopen we met elkaar een collectief ontwikkelprogramma en maken we gebruik van een individueel ontwikkelbudget. Zo werken we aan ons vakmanschap en ondernemerschap en onze expertise en persoonlijke ontwikkeling. Want zélf zijn we ons belangrijkste instrument. Onze ontwikkeling wordt ondersteund door de schil van business partners en mentors van de Galan Groep.

Typisch NXT
We willen bouwen aan een beter Nederland met duurzame impact. De strategie bepaalt de richting, maar in de uitvoering maken we het verschil. We gaan altijd voor een win-winsituatie. Klanten zien ons als een ‘kritische vriend’, die zich inleeft in de context en die constructieve feedback geeft. Dat leidt tot resultaat én vernieuwing. We hebben een gezonde commerciële drive. Naast de opdrachten met de Galan Groep halen we zélf ook opdrachten binnen. We bruisen van de energie en motivatie, omdat we ervan overtuigd zijn dat het anders kan. En meestal ook anders moet. Er wachten nieuwe vraagstukken waarop nog niemand een antwoord heeft geformuleerd. GalanNXT wil hiernaar op zoek!

Huidige vacatures bij GalanNXT