Beter Bij Ons en het Streekproductenplein werken samen om lokale producenten en bedrijven als afnemers bij elkaar te brengen.
KvK-nummer
82261954
Sector
Profit
Branche
Agrosector

Organisatie-informatie

BBO (Beter Bij Ons) en het Streekproductenplein werken samen om lokale producenten en bedrijven als afnemers bij elkaar te brengen. Wij maken het mogelijk dat bedrijven en instellingen lokale producten kunnen afnemen. BBO maakt dit mogelijk door een digitaal platform aan te bieden. Het Streekproductenplein brengt de lokale producenten en de bedrijven en instellingen bij elkaar en verzorgt de contacten en bestellingen. Op dit moment zijn er 140 Limburgse producenten aanwezig in ons platform, leveren we aan Vitam voor Provincie Limburg meer dan 65% van de ingrediënten voor de catering en zijn er 15 producenten die gebruik maken van onze webshops voor verkoop aan hun eigen klanten. Het is onderdeel van jouw functie om dit steeds verder uit te bouwen en uit te bereiden.

Hiermee maken we ons sterk voor inkoop via zo kort en transparant mogelijke ketens en zullen dit samen met jou verder ontwikkelen. En daar is het de hoogste tijd voor, want de huidige manier van consumeren en produceren is niet langer houdbaar in deze tijd. We beperken transportkilometer en verkleinen negatieve milieu effecten. Producenten en afnemers worden door ons laagdrempelig bij elkaar gebracht, waarbij lokale producenten een veel eerlijkere vergoeding krijgen voor hun producten.

Wij zijn een scale-up dat uit de fase van start up door aan het groeien is. We werken met een klein enthousiast team welk we het komend jaar uitbreiden. De werksfeer is informeel en we werken op basis van vertrouwen.

 

Huidige vacatures bij Beter Bij Ons B.V.

Geen vacatures gevonden.