Samen voor gelijke behandeling in de provincie Utrecht
KvK-nummer
41181560
Sector
Non-profit
Branche
Welzijn en cultuur
Twitter-gebruikersnaam

Organisatie-informatie

Art.1 Midden Nederland is de antidiscriminatievoorziening  van de provincie Utrecht en zet zich in voor het bevorderen van gelijke behandeling en het bestrijden van discriminatie. Wij zijn een onafhankelijke stichting en kunnen daarom ook meldingen behandelen met betrekking tot gemeenten, de politie of andere overheidsdiensten.
Art.1 Midden Nederland (Art.1 MN) fungeert als het expertisecentrum voor gelijke behandeling en de bestrijding van discriminatie voor inwoners van alle gemeenten in de provincie Utrecht. Het is een wettelijke verplichting voor elke gemeente in Nederland om inwoners te ondersteunen wanneer zij zich gediscrimineerd voelen of ongelijk behandeld worden. Personen die hiermee te maken hebben, kunnen bij ons aankloppen voor informatie, advies en ondersteuning. Bovendien verzorgen wij gastcolleges, trainingen en workshops, organiseren thematische bijeenkomsten en verstrekken beleidsadviezen aan maatschappelijke organisties, onderwijs, bedrijfsleven en politiek & bestuur
Ons diverse team bestaat uit professionals met uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van wetgeving, juridische ondersteuning, onderwijs en communicatie.

Huidige vacatures bij Art.1 Midden Nederland

Geen vacatures gevonden.