Verder lezen?

Rechtvaardige journalistiek verdient een rechtvaardige prijs.
Maak jij OneWorld mogelijk?

ja, ik word nu lid vanaf 6,- per maand

De beste essays worden gepubliceerd in een bundel die tijdens het einddebat op 24 juni wordt gepresenteerd aan de minister voor Ontwikkelingssamenwerking Koenders. De auteur van het winnende essay ontvangt een MYC4 account met € 1000,- die naar eigen inzicht kan worden geïnvesteerd in kleine ondernemingen in Afrika. Bovendien wordt dit essay gepubliceerd in het zomernummer van onzeWereld!

‘Heilige Huisjes’ is bedoeld om de kwaliteit van het debat over de noodzakelijke modernisering van de ontwikkelingssamenwerking nieuwe impulsen te geven. Op vrijdag 3 april om 15.00 uur wordt het startschot gegeven tijdens een openingsbijeenkomst in de Rode Hoed te Amsterdam.

Daar geeft Siegfried Woldhek, ex-directeur van het Wereld Natuur Fonds en oprichter/aanjager van het internetplatform Nabuur.com, zijn eigenwijze en futuristische visie op die gewenste  modernisering. Vertrekpunt  is de speech van minster Koenders OS 2.0, waarin hij de toekomst schetst van de Nederlandse ontwikkelingssamenwerking.  Professor Baud, hoogleraar Internationale Ontwikkelingsstudies aan de Universiteit van Amsterdam (UvA) schrijft vanuit haar ervaring en expertise een reactie op het essay van Woldhek.

Je wordt verzocht je uiterlijk dinsdag 31 maart in te schrijven voor de eerste bijeenkomst via aanmelden@heiligehuisjes.org Coolpolitics organiseert de drie bijeenkomsten.
 
Alle informatie en meer kun je nog eens nalezen op www.heiligehuisjes.org

Over de auteur

Bezoek auteurspagina

Ik wil dat OneWorld blijft bestaan

AbonneerDoneer

Lees je bewust via onze wekelijkse nieuwsbrief