Verder lezen?

Rechtvaardige journalistiek verdient een rechtvaardige prijs.
Maak jij OneWorld mogelijk?

ja, ik word nu lid vanaf 6,- per maand

Vanaf 19 december zullen de dj’s Giel Beelen, Coen Swijnenberg en Paul Rabbering zonder te eten, gedurende zes dagen geld inzamelen voor vluchtelingen in de hele wereld. Tegelijkertijd draaien ze dag en nacht verzoeknummers voor luisteraars, in ruil voor een donatie. Verder worden bekende Nederlanders ingezet en worden er dingen geveild.

De actie komt vanuit het Glazen Huis dat dit jaar op de Grote Markt in Breda staat. Dennis en haar band componeerden speciaal voor 3FM Serious Request de kerstsingle. Iedereen die belt met 0909-8668 hoort het refrein: I don’t want anyone but you, you are my baby. I don’t want anyone but you, I’m on my way, for Christmas day. Daarna wordt een persoonlijke versie opgenomen. Het team van Dennis mixt alle bijdragen en verwerkt ze in de officiële single.

Iedereen die heeft meegezongen kan zijn persoonlijke versie afluisteren en

Zing mee
Zing ook mee met de kerstsingle.

via www.coca-cola.nl naar familie of vrienden versturen. Op 24 december wordt deze plaat met alle stemmen van heel Nederland en de opbrengst aangeboden in het Glazen Huis te Breda. Daarna kunnen alle donateurs zichzelf terughoren op de radio.

Wie er nog niet klaar voor is zijn of haar eigen zangtalent met de wereld te delen, kan Serious Request ook op andere manieren steunen. Zo kun je bijvoorbeeld via een veiling -als hoogste bieder- trouwen in het Glazen huis in Breda, op de veilingsite gesigneerde artikelen van bekende sterren kopen, via de site, telefoon of hyves een plaat aanvragen, in de supermarkt de speciale Coca cola sixpacks te kopen, of Serious Request decemberzegels kopen. De sets met zegels en kaarten zijn te koop bij alle postkantoren, Readshops, Albert Heijns en Brunawinkels. Hiermee steun je 3FM Serious Request én maak je kans op een backstage rondleiding tijdens Serious Request.

Kijk voor meer informatie over de actie van Serious Request op de site.

Over de auteur

Bezoek auteurspagina

Ik wil dat OneWorld blijft bestaan

AbonneerDoneer

Lees je bewust via onze wekelijkse nieuwsbrief