Verder lezen?

Rechtvaardige journalistiek verdient een rechtvaardige prijs.
Maak jij OneWorld mogelijk?

ja, ik word nu lid vanaf 6,- per maand

Aids, malaria en tbc

Thijs wil zich vooral inzetten voor de wereldwijde bestrijding en preventie van ziektes als aids/hiv, malaria en tbc, millenniumdoelstelling 6. Iedere dag sterven er 3.000 kinderen aan malaria, dat betekent twee per minuut… Op dit moment leven ruim 33 miljoen mensen met hiv… Beide ziektes verspreiden zich snel, terwijl dit voorkomen zou kunnen worden! Het is tijd dat wij ons als jongeren gaan inzetten voor betere voorlichting, verspreiding van medicijnen en preventie.

Stem op Thijs zodat hij jouw stem kan laten horen bij de VN

Op de website van Thijs, http://www.stemthijsnaarvn.nl/, vind je meer informatie over de verkiezing, de functie, de Verenigde Naties en natuurlijk over Thijs zelf. Om de nieuwe jongerenvertegenwoordiger te worden, heeft hij jouw stem nodig! Zodat hij vervolgens als jongerenvertegenwoordiger naar de VN jouw stem kan laten horen.

Als je wilt reageren op deze website of op de hoogte wilt blijven van de laatste campagnenieuwtjes, voeg Thijs dan toe op Hyves en volg hem op Twitter.

Over de doelstellingen van de andere 5 jongeren, die ook in de halve finale staan, kun je lezen op de website van de Wereld van de Verenigde Naties:
• Marissa Adelaar (20 jaar)
• Iris Gardien (24 jaar)
• Bart Kleine Deters (22 jaar)
• Lot Feijen (21 jaar)
• Dirk Janssen (20 jaar)

Thijs Verheul is de jongste van allemaal: met zijn 18 jaar zit hij in 6vwo op de Christelijke Scholengemeenschap de Lage Waard. Daarnaast is hij gaststudent Geneeskunde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en wil hij zich vooral inzetten voor millenniumdoelstelling 6.

Malaria No More! Nederland steunt Thijs bij zijn ambitie om jongerenvertegenwoordiger naar de VN te worden en roept jou op om dat ook te doen.

Ben jij het met Thijs eens? Stem dan van 11 t/m 17 oktober op Thijs!

Je kunt maandag 11 oktober tot zondag 17 oktober twee stemmen uitbrengen door:

1 keer per telefoonnummer ‘Thijs’ te SMS-en naar 5040

o Er zijn géén extra kosten aan verbonden.
o Debevestigings-SMS is gratis!

en 1 keer per e-mailadres te stemmen via www.dewereldvandevn.nl
o Je stem is pas geldig als je op de activeringslink hebt geklikt!

Kom jij ook in actie tegen AIDS, malaria en tbc? Vertel dan aan je vrienden, kennissen, familie en collega’s waar jij, Thijs en Malaria No More voor willen gaan en verwijs hen naar de website http://www.stemthijsnaarvn.nl/

Iedere stem is er één…..

http://www.stemthijsnaarvn.nl/http://www.malarianomore.nl/nieuws/nieuwsbericht/thijs/

http://www.malarianomore.nl/

http://www.dewereldvandevn.nl/vn_jongerenvertegenwoordiger/stemmen

Ik wil dat OneWorld blijft bestaan

AbonneerDoneer

Lees je bewust via onze wekelijkse nieuwsbrief