Verder lezen?

Rechtvaardige journalistiek verdient een rechtvaardige prijs.
Maak jij OneWorld mogelijk?

ja, ik word nu lid vanaf 6,- per maand

Het doel van dit evenement is om zo veel mogelijk geld in te zamelen voor een project in Kenia van de stichting Malaria No More! Nederland. Dit project heeft als doel om de gezondheidzorg te verbeteren en de kindersterfte t.g.v. malaria terug te dringen. Informatie over dit project is te lezen op de website van Malaria No More! Nederland.

Naast het spinningevent zijn er leuke introductielessen te volgen van o.a. zumba en ontspanningstherapie. Voor deze activiteiten wordt een kleine bijdrage gevraagd, waarvan de opbrengst uiteraard ook geheel voor de stichting Malaria No More! Nederland zal zijn.

Door de samenwerking tussen Malaria No More! Nederland en de Wilde Ganzen voor dit project, doet de Wilde Ganzen nog een premie bovenop de opgehaalde gelden.

Wat: spinningevent
Waar: David Lloyd Akragon, Benthemstraat 10, 3032 AA Rotterdam
Wanneer: zaterdag 29 mei van 10:00-16:00 uur
Prijs: afhankelijk van het aantal personen/fietsen/uren en of het om een individuele dan wel een bedrijfsdeelname gaat

Deelname:
Dit is uw kans om alleen of gezamenlijk met collega’s of vrienden er flink tegenaan te gaan en daarmee de stichting Malaria No More! Nederland te ondersteunen. Voor deelname aan het evenement wordt u gevraagd om van te voren in te schrijven. Dat kan met het aangehechte inschrijfformulier of door ons een e-mail te sturen: Fmagainstmalaria@live.nl

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met FmagainstMalaria@live.nl of bellen naar 06-16245843

Graag zien wij u op 29 mei!

FM Against Malaria

Indien u niet aan het evenement van FM Against Malaria kan meedoen, is er altijd de mogelijkheid om de stichting MNM financieel te ondersteunen met een bijdrage. Deze bijdrage kunt u rechtstreeks overmaken op rekeningnummer 56.10.25.312 ten name van Malaria No More! te Loenen aan de Vecht met als betalingskenmerk FM Against Malaria.

http://www.malarianomore.nl

Ik wil dat OneWorld blijft bestaan

AbonneerDoneer

Lees je bewust via onze wekelijkse nieuwsbrief