Verder lezen?

Rechtvaardige journalistiek verdient een rechtvaardige prijs.
Maak jij OneWorld mogelijk?

ja, ik word nu lid vanaf 6,- per maand

SNV begon in 1965 als een organisatie die Nederlandse vrijwilligers uitzond. Nu – 50 jaar later – werkt SNV in 38 van de armste landen met zo’n 1500 vooral lokale SNV professionals. We werken met overheden, bedrijven en maatschappelijke organisaties aan een eerlijke toegang tot basisvoorzieningen zoals water en energie, en betere kansen op werk en inkomen. We leveren advies op maat, kennis en diensten aan lokale organisaties die bijdragen aan duurzame groei in Afrika, Latijns-Amerika en Azië.

Eind 2015 verandert het medefinancieringsstelsel van de Nederlandse overheid ingrijpend. Voor SNV stopt de overheidssubsidie volledig. In korte tijd hebben we ons moeten omvormen naar een door de markt gefinancierde organisatie.  Het heeft ons ertoe gebracht op een vernieuwende manier na te denken over internationale samenwerking en ontwikkeling, maar we zijn erin geslaagd om inmiddels zo’n 120 miljoen per jaar binnen te halen van andere donoren. De toekomst voor de organisatie ziet er dan ook goed uit.

Op zaterdag 12 oktober organiseert SNV een reünie voor (voormalig) vrijwilligers, experts, consultants, technisch adviseur of supporters die anderszins iets voor SNV hebben betekent. Bent u een van hen? Dan nodigen wij u graag uit.

De reünie vindt plaats op zaterdag 10 oktober van 14.00 tot 22.00 uur in de Haagse Hogeschool, Den Haag.

Aanmelden is verplicht via www.snv50jaar.nl

OneWorld – goed

OneWorld

Profielpagina

Ik wil dat OneWorld blijft bestaan

AbonneerDoneer

Lees je bewust via onze wekelijkse nieuwsbrief