Verder lezen?

Rechtvaardige journalistiek verdient een rechtvaardige prijs.
Maak jij OneWorld mogelijk?

ja, ik word nu lid vanaf 6,- per maand

Studenten Hogeschool Rotterdam in actie voor Malaria No More!
Het doel van Malaria No More! is het leveren van een bijdrage aan de preventie en behandeling van malaria. Om deze doelstelling te behalen werkt Malaria No More! aan bewustwording in Nederland over de omvang van deze ziekte en de impact die malaria heeft op zowel inwoners van Afrika als op de lokale economieën. Daarnaast werft Malaria No More! fondsen om effectieve malariaprojecten te financieren en spoort iedereen aan om daaraan mee te werken. De studenten van Hogeschool Rotterdam hebben hier gehoor aan gegeven en organiseren op 9 mei een benefietfeest ter ere van Malaria No More!.

Safari Chique
Club Riva heeft de locatie en het personeel voor deze gelegenheid ter beschikking gesteld en zal worden omgetoverd tot een tropisch paradijs waar flink gedanst kan worden. Bekende dj’s zoals Dyna, Darryl Antunes, Leroy Style, Sean Sebastian, Vaiks L, Steve Roc, Dj Perez, Brothers in the booth, Village Brother’s en Denniz draaien hun lekkerste platen voor het goede doel en MC Dan Stezo gaat los op de mic. Een groep danseressen zorgt voor een spetterende show met een tropisch tintje. Daarnaast zal de directeur van Malaria No More! Nederland iets komen vertellen over malaria en de gevolgen hiervan.

Eyes, ears, taste en charity, aan alles is gedacht.

Zorg dat je erbij bent en bestel je kaarten nu!

* Wanneer: maandag 9 mei 2011
* Waar: Club Riva, Haringvliet 100 in Rotterdam
* Aanvang: 21.00 uur
* Tot: 4.00 uur
* Kaarten: kosten € 5 in de voorverkoop (bij Club Riva) en € 7,50 aan de deur

Sponsors
Dit alles kon natuurlijk niet gerealiseerd worden zonder de inzet van onze sponsors. Club Riva, Perfect DM Groep, Growing Art, Sligro, I Want a Party, HF Photography, Hogeschool Rotterdam en alle bovenstaande artiesten hebben voor dit feest hun medewerking verleend en zullen samen zorgen voor een fantastische avond.

http://www.malarianomore.nl/nieuws/nieuwsbericht/safarichique/

Ik wil dat OneWorld blijft bestaan

AbonneerDoneer

Lees je bewust via onze wekelijkse nieuwsbrief