Verder lezen?

Rechtvaardige journalistiek verdient een rechtvaardige prijs.
Maak jij OneWorld mogelijk?

ja, ik word nu lid vanaf 6,- per maand

Minister Koenders refereerde in zijn toespraak aan het belang van investeringen in de landbouw en aan organisatievorming, zodat plattelandsbewoners hun eigen ontwikkeling vorm kunnen geven: "eendracht maakt macht". Na deze inspirerende speech van de minister was het tijd om de prijswinnaars van de fotowedstrijd bekend te maken.

 

Agriterra kreeg meer dan 250 foto’s binnen voor deze fotowedstrijd met het thema ‘Landbouw in ontwikkeling wereldwijd’. Een professionele jury koos hieruit drie winnaars en maakte een selectie van 12 foto’s, waarop het publiek via internet kon stemmen. Deze foto’s zijn nog te bekijken op onze site (http://www.agriterra.org/nl/fotowedstrijd).

 

Burgemeester Krikke reikte tijdens het openingsfeest de publieksprijs uit. De juryprijzen werden vervolgens door minister Koenders overhandigd. Op de derde plek is Michel Verdoodt geëindigd, de tweede plek is voor Patrick de Roo. Beiden kregen hun foto uitvergroot op canvas uit handen van de minister.

 

Debby Gosselink uit Arnhem was een dubbele geluksvogel. Ze won met haar foto’s over de zoutwinning langs de kust van India en de rijstproductie in Nepal zowel de publieksprijs als de juryprijs. De publieksprijs, haar foto uitvergroot op canvas, werd na de uitreiking geveild en bracht 500 euro op. De foto krijgt nu een mooie plek in het kantoor van adviesbureau DLV Plant. De opbrengst heeft Debby aan Agriterra aangeboden. De juryprijs zal ze later dit jaar verzilveren: ze mag op reis naar één van de projecten van organisaties die Agriterra ondersteunt.

http://www.agriterra.org/nl/fotowedstrijd/

Ik wil dat OneWorld blijft bestaan

AbonneerDoneer

Lees je bewust via onze wekelijkse nieuwsbrief