Verder lezen?

Rechtvaardige journalistiek verdient een rechtvaardige prijs.
Maak jij OneWorld mogelijk?

ja, ik word nu lid vanaf 6,- per maand

Op zondag 7 juni wordt door alle tijdzones heen met zo veel mogelijk mensen 5 kilometer gelopen. Van Australië tot Zwitserland, van Brazilië tot op Samoa in de Grote Oceaan. Het doel is aandacht vragen voor het wereldwijde hongerprobleem bij kinderen en tevens zoveel mogelijk geld inzamelen voor het schoolvoedselprogramma van het World Food Programme (WFP) van de VN.

25 maaltijden
Deelname aan Walk the World kost 5 euro. Dit geld gaat rechtstreeks naar het WFP. Loop mee met je vrienden, collega’s of familie om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het schoolvoedselprogramma. Het WFP geeft kinderen een maaltijd op school in een red cup. Een red cup is een maaltijd. Voor slechts 20 cent vul jij een red cup en geef je een kind een maaltijd. Door deelname aan de loop vul je al 25 keer de Red Cup!

Na afloop van de loop geven onder meer Gijs Staverman, Parson Brown en Bergit Lewis een spetterend optreden op het Spuiplein in Den Haag.
Meld je aan via de website of op 7 juni vanaf 12.00 uur op het Spuiplein. Na inschrijving via de site ontvang je via e-mail een bevestiging. Voor wie het niet gelegen komt, is het ook mogelijk om te doneren.

Kijk voor meer informatie op de site Walk the world.

Over de auteur

Bezoek auteurspagina

Ik wil dat OneWorld blijft bestaan

AbonneerDoneer

Lees je bewust via onze wekelijkse nieuwsbrief