Verder lezen?

Rechtvaardige journalistiek verdient een rechtvaardige prijs.
Maak jij OneWorld mogelijk?

ja, ik word nu lid vanaf 6,- per maand

Het lijkt steeds moeilijker te worden om geld vanuit Nederland te vinden om projecten in Suriname te ondersteunen. Welke mogelijkheden zijn er voor een meer onafhankelijke koers en voor lokale fondsenwerving?

Wat is het voordeel van lokale fondswerving ten opzichte van geld uit Nederland, en waar vind je nu geld voor Suriname?

Het programma start om 13.00 uur met een inleiding van Aart Schalkwijk (ZZG) over "de stand van zaken van het onderwijs in Suriname". Vervolgens zal politica Kathleen Ferrier vanuit haar ervaring een presentatie geven over "de opbrengst van kennisuitwisseling".

Stanley Menzo (Suriprofs) draagt bij aan het programma en gaat in debat over externe financiering, afhankelijkheid en zelfstandigheid van projecten in Suriname. Daarna volgen een drietal workshops. Na een laatste plenaire sessie is er mogelijkheid tot netwerken onder het genot van een drankje.

Meer informatie en het programma vindt u op http://www.wildeganzen.nl/pi/agenda/item/article/11-november-kom-naar-de-surinamedag/

U kunt zich tot 4 november aanmelden door een email te sturen met uw contactgegevens, of u gebruik maakt van de lunch en workshopvoorkeur naar natasja@wildeganzen.nl

Programma:

pdf

Over de auteur

Bezoek auteurspagina

Ik wil dat OneWorld blijft bestaan

AbonneerDoneer

Lees je bewust via onze wekelijkse nieuwsbrief