Verder lezen?

Rechtvaardige journalistiek verdient een rechtvaardige prijs.
Maak jij OneWorld mogelijk?

ja, ik word nu lid vanaf 6,- per maand

Urgenda is een actie-organisatie voor innovatie en duurzaamheid. Het doel van Urgenda is om een bredere duurzaamheidsbeweging te creëren. Op 9.9.9, de dag van de duurzaamheid, zijn er in het hele land grote en kleine activiteiten te vinden. Jij kan je eigen activiteit bepalen. Op deze manier kan je laten zien dat duurzaamheid een grote prioriteit heeft, maar dat het vooral ook leuk en inspirerend kan zijn. 

posterLaat op 9.9.9 zien hoe belangrijk duurzaamheid is. Zowel op je werk, op school als thuis zijn er grote en kleine activiteiten te bedenken. Denk met de hele straat na wat voor jullie energiebesparende mogelijkheden kunnen zijn, organiseer op je werk voor de hele afdeling een ontbijt of diner met fair trade en biologische producten en organiseer een filmdag voor de hele straat of voor al je collega’s om iedereen bewust te maken van duurzaamheid!

Hoe meer mensen, initiatief en creativiteit, hoe meer we straks kunnen bereiken. Dus pak uit, meld je aan, en maak promotie voor wat je gaat doen!

Over de auteur

Bezoek auteurspagina

Ik wil dat OneWorld blijft bestaan

AbonneerDoneer

Lees je bewust via onze wekelijkse nieuwsbrief