Verder lezen?

Rechtvaardige journalistiek verdient een rechtvaardige prijs.
Maak jij OneWorld mogelijk?

ja, ik word nu lid vanaf 6,- per maand

Dit Agriterra/Veepro seminar biedt een unieke mix van internationale sprekers en actuele onderwerpen. Wat betekenen nieuwe inzichten rond deze onderwerpen voor zowel Nederlandse veehouders als hun collega's elders ter wereld? Wat zijn de gezamenlijke kansen en uitdagingen?

 

Sprekers op dit seminar zijn onder andere Lars Nielsen uit Zweden, Holstein manager bij Viking Genetics en Henk van der Zwaag, hoofd divisie Herkauwers en directeur van GD in Deventer. De dag wordt geleid door Elisabeth Gauffin, voorzitter van IFAP-DCC (het comité voor ontwikkelingssamenwerking van de wereldboerenorganisatie IFAP). De sprekers, internationale deelnemers en de opzet van dit evenement geven volop ruimte voor uitwisseling van inzichten en ervaringen tussen alle aanwezigen. De locatie, het praktijkopleidingscentrum PTC+ in Oenkerk, biedt bovendien de mogelijkheid tot een bezoek aan de praktijkstallen.

 

Voor €60 kunt u aan dit seminar deelnemen. Hierbij inbegrepen is  koffie/thee met oranjekoek, een lunch, een borrel na afloop en een excursie bij PTC+. Inmiddels zijn 40 inschrijvingen binnen uit binnen- en buitenland. Het maximum aantal deelnemers is 100, dus wacht niet te lang: vol is vol!

 

Aanmelden kan via www.agriterra.org, onder 'feest'. Hier vindt u ook meer informatie over het seminar en over onze andere jubileumactiviteiten op de NRM.

 

Het seminar wordt, net als de andere feestelijkheden , mede mogelijk gemaakt door sponsoren als Rabobank, Alfa Accountants en Adviseurs, Stichting NRM, VION, VanDrie Group, Storm Creative Agency en Parantion.

Ik wil dat OneWorld blijft bestaan

AbonneerDoneer

Lees je bewust via onze wekelijkse nieuwsbrief