Verder lezen?

Rechtvaardige journalistiek verdient een rechtvaardige prijs.
Maak jij OneWorld mogelijk?

ja, ik word nu lid vanaf 6,- per maand

Twee miljoen
Schoenmaatjes is een actie van Edukans. Edukans verspreidt de gevulde dozen op scholen die de ontwikkelingsorganisatie steunt met het bouwen van lokalen en het trainen van docenten. Dankzij de schoenendozen hebben de leerlingen ook materiaal om de lessen te volgen. Daarnaast wil Edukans met deze actie kinderen in Nederland leren delen en ze ervan bewust maken dat niet ieder kind op deze wereld naar school gaat. De afgelopen zestien jaar heeft Edukans meer dan twee miljoen kinderen blij gemaakt met een schoenendooscadeau van een kind in Nederland.

Schoenendoos als entreebewijs
Het entreebewijs voor dit unieke concert van Nick & Simon is de gevulde schoenendoos en een ticket van €7,50. De doos moet aan bepaalde eisen voldoen omdat Edukans wil dat elk kind ongeveer hetzelfde cadeau krijgt. Bovendien mag er bijvoorbeeld geen oorlogsspeelgoed of etenswaren in de doos zitten. De instructies hiervoor vind je op www.edukans.nl. Het kaartje á € 7,50 is te bestellen via Nationale Theater Kassa of 0900-9203. Dit bedrag heeft Edukans nodig voor onder meer het transport naar de ontwikkelingslanden. Het concert vindt plaats van 13.00 -14.30 uur in Ahoy, Rotterdam. De zaal gaat om 11.00 uur open. De gevulde schoenendoos wordt bij binnenkomst in Ahoy in ontvangst genomen. 
Dit concert komt tot stand dankzij de belangeloze inzet van Nick & Simon, de Nationale Theater Kassa en Ahoy.

www.edukans.nl/schoenmaatjes

edukans

Edukans

Onderwijs, de kans van je leven Een kind dat leert, is een kind met kansen. Want op school leer je veel meer dan lezen, schrijven en …
Profielpagina

Ik wil dat OneWorld blijft bestaan

AbonneerDoneer

Lees je bewust via onze wekelijkse nieuwsbrief