Verder lezen?

Rechtvaardige journalistiek verdient een rechtvaardige prijs.
Maak jij OneWorld mogelijk?

ja, ik word nu lid vanaf 6,- per maand

Hard/t voor IS is hét netwerkpodium van COS Haaglanden & West Holland voor maatschappelijk betrokken burgers die actief zijn binnen internationale samenwerking. Naar Hard/t voor IS komen mensen die meer willen weten over de mogelijkheden en onmogelijkheden van I.S. Het biedt ook een plek om elkaar te ontmoeten en nieuwe contacten te leggen. COS Haaglanden & West Holland organiseert deze bijeenkomst in samenwerking met de stedenband Zoetermeer – Jinotega (Vereniging Internationale Solidariteit) en de gemeente Zoetermeer.

Op 28 november krijgen politici, stichtingen, bedrijven en burgers van Zoetermeer tijdens een dynamisch Lagerhuisdebat de gelegenheid met elkaar te discussiëren over stellingen met betrekking tot de positie van internationale samenwerking. Laat je stem horen en beleef het mee!
Op welke manieren zijn de burgers van Zoetermeer bezig met I.S.? Wat is de rol van de gemeente en de stedenband bij I.S.? Hoe kan vorm gegeven worden aan lokaal I.S. beleid? Dat zijn vragen die aan de orde komen.

Hard/t voor IS vindt plaats op woensdag 28 november, van 19.30 tot 22.00 uur. Toegang is gratis en aanmelden is niet nodig.
Locatie: Stadhuis (bedrijfsrestaurant), ingang Frankrijklaan 6, Zoetmeer. Met o.a. Dhr. E. Haan (wethouder), VNG International en diverse stichtingen en particulieren actief op dit gebied.
Debat o.l.v. Dhr. Weenink (DebatAcademie).

Zoetermeer heeft Hard/t voor IS

oneworld logo 2

Over de auteur

Bezoek auteurspagina

Ik wil dat OneWorld blijft bestaan

AbonneerDoneer

Lees je bewust via onze wekelijkse nieuwsbrief