Verder lezen?

Rechtvaardige journalistiek verdient een rechtvaardige prijs.
Maak jij OneWorld mogelijk?

ja, ik word nu lid vanaf 6,- per maand

Amsterdam, 19 augustus 2013 – De TCS Amsterdam Marathon loop je niet alleen voor jezelf maar ook voor een ander. Het marathonteam van Stichting HospitaalBroeders haalt sponsorgelden op tijdens de Amsterdam Marathon op 20 oktober. Hiermee geven zij 30 studenten in Sierra Leone de kans een opleiding Verpleegkunde te volgen.

David Heyer, manager van de HospitaalBroeders: “Er is een grote behoefte in onze ziekenhuizen aan gekwalificeerde verpleegkundigen. Op het platteland van Sierra Leone is er namelijk nog altijd een schrijnend gebrek aan zorg. Mensen worden er gemiddeld maar 47 jaar.”

Maak al lopend het verschil

Jij kunt een verschil maken in de levens van de mensen in Sierra Leone door je in te schrijven voor de 8 km of 21 km. Je krijgt dan een persoonlijke sponsorpagina waarop je je vrienden kunt vragen om een donatie. Bij €330 of meer ga je op 20 oktober met het Brothers & Sisters team van de start. Alle sponsorgelden komen 100% ten goede aan de studenten in Sierra Leone.

Doe mee!

Meld je aan voor 29 september 2013 op www.hospitaalbroeders.nl en ontvang gratis een Brothers & Sisters hardloopshirt.

HospitaalBroeders zet zich al jaren in een betere gezondheidszorg in Afrika. Onder het motto ‘Klein in Nederland, groots in Afrika’ voeren de HospitaalBroeders kleinschalige succesvolle projecten uit in negen Afrikaanse landen.

Ik wil dat OneWorld blijft bestaan

AbonneerDoneer

Lees je bewust via onze wekelijkse nieuwsbrief