Verder lezen?

Rechtvaardige journalistiek verdient een rechtvaardige prijs.
Maak jij OneWorld mogelijk?

ja, ik word nu lid vanaf 6,- per maand

Voor het bedrijfsleven is er een speciale versie voor bij een personeelsuitje, een project- of vergaderdag of heel strategisch gericht om diverse typen medewerkers samen enthousiast te krijgen voor duurzaam ondernemen en begrip te ontwikkelen voor een bedrijfsmatige inzet op duurzaamheid.

De show voor jongeren (of algemene publieksgroepen) is sterk gericht op het eigen consumentengedrag. Welke gevolgen hangen samen met welke consumentenkeuzes en hoe leuk, hip, makkelijk is het om andere keuzes te maken?

De show bestaat uit een interactieve quiz van 45 tot 120 minuten met kennisvragen, doe-activiteiten en interactieve spellen. Daarbij gaat het over energiebesparing en klimaat, maar ook over recycling, fair trade, nieuwe grondstoffen, duurzaamheid en imago, armoedebestrijding, afvalscheiding, duurzaam inkopen, cradle to cradle en nog veel meer. De Duurzaam Doe Je Zelf-show test de huidige kennis over duurzaam handelen en laat zien hoe persoonlijke keuzes van invloed zijn op de wereld. De show kan in-company gegeven worden, maar ook tijdens evenementen. De huurprijs is in overleg.

MVO
Maatschappelijk verantwoord ondernemen staat in de schijnwerpers. Op de nieuwe website www.fairbusiness.nl staat toegelicht wat COSsen nog meer op dit gebied kunnen betekenen. Hier staan binnenkort ook foto’s van eerdere uitvoeringen

Meer informatie: Willemijn Peeters, w.peeters@cosbrabant.nl, tel. (040) 244 3063

www.cosbrabant.nl

Ik wil dat OneWorld blijft bestaan

AbonneerDoneer

Lees je bewust via onze wekelijkse nieuwsbrief