Verder lezen?

Rechtvaardige journalistiek verdient een rechtvaardige prijs.
Maak jij OneWorld mogelijk?

ja, ik word nu lid vanaf 6,- per maand

Vandaag- op de landelijke Dag van de Duurzaamheid – organiseert Fawaka Nederland onder de naam 'Green is the new Swag' een avondvullend programma in Café Cox op het Leidseplein in Amsterdam. 

Het programma van deze avond:
Live Streetart Performance op afvalmaterialen – Spoken Word door Susu Amina – Panelgesprek ‘maatschappelijk vs. milieu activisme’ met Talitha Muusse (duurzaam ondernemer The Punchy Pack) en Mitchell Esajas (voorzitter New Urban Collective) – optreden van Sarah & de mannen – Live DJset van Gruwelijke Hitjes De Musical

Verder is er de kans om op de foto te gaan als Nederlandse Impactmaker, voor een prikkie iets leuks uit te zoeken in de Fawaka NL Vintage Corner en te genieten van veganistische hapjes van de Loving Hut

Waar: Café Cox, Marnixstraat 429, Amsterdam
Wanneer: vrijdagavond 9 oktober van 20.30 – 03.00 uur
Toegang: gratis (wel kans om te doneren)

Fawaka Nederland is jonge organisatie die wil laten zien dat iedereen duurzaam bezig kan zijn en hiermee een positieve impact op mens en milieu kan leveren.

Duizenden duurzame activiteiten
Door heel Nederland vinden op de Dag van de Duurzaamheid, voor het zevende jaar, duizenden duurzame activiteiten plaats, georganiseerd door particulieren, bedrijven, maatschappelijke organisaties en overheden. Check hier welke!

Een abonnement op OneWorld magazine voor 25 euro

Over de auteur

Bezoek auteurspagina

Ik wil dat OneWorld blijft bestaan

AbonneerDoneer

Lees je bewust via onze wekelijkse nieuwsbrief