Verder lezen?

Rechtvaardige journalistiek verdient een rechtvaardige prijs.
Maak jij OneWorld mogelijk?

ja, ik word nu lid vanaf 6,- per maand

Scholieren wereldwijd maken met hun dansmoves een gezamenlijk statement aan de wereldleiders om te blijven vechten tegen te verspreiding van HIV en Aids. Hier kunnen zij alle mogelijke hulp bij gebruiken.

Hoe werkt het?

Je installeert de widget door te klikken op de paarse knop en de instructies te volgen. Nu nog toont de widget de Dance4Life commercial, maar op 29 november wordt er om 17.00 overgeschakeld naar live satellietverbinding!

Want wereldwijd leven ruim 33 miljoen mensen met deze ziekte en dagelijks sterven nog steeds duizenden mensen aan de gevolgen van Aids. Juist omdat de helft van alle nieuwe HIV infecties plaatsvindt bij mensen jonger dan 25 jaar, wil Dance4Life deze generaties inspireren om in actie te komen.

Tijdens het event in Amsterdam wordt een satellietverbinding gemaakt met de andere landen. Wordt jouw video op de site in de periode tot en met 1 december 2008 (Wereld Aids Dag) het meest bekeken? Dan win jij een Dance4Life-laptop. Maar het plaatsen van deze widget doe je natuurlijk vooral als steun voor Dance4Life.

Dance4Life is een organisatie die zich samen met jongeren inzet om de verspreiding van HIV en AIDS terug te dringen. Er wordt verwacht dat 50.000 jongeren zullen gaan dansen!

 

Over de auteur

Bezoek auteurspagina

Ik wil dat OneWorld blijft bestaan

AbonneerDoneer

Lees je bewust via onze wekelijkse nieuwsbrief