Verder lezen?

Rechtvaardige journalistiek verdient een rechtvaardige prijs.
Maak jij OneWorld mogelijk?

ja, ik word nu lid vanaf 6,- per maand

Het is niet langer nodig een team van 8 zwemmers te formeren dus heb je een zwemdiploma, hou je van zwemmen en draag je de malariabestrijding een warm hart toe, geef je dan op via http://www.zwemfestijn.com/zwemlust/. Als je individueel komt zwemmen, dan moet je je toch als teamcaptain aanmelden maar zet je bij de opmerkingen dat je niet een team formeert maar alleen komt zwemmen.

Natuurlijk is het leuker als je met bekenden zwemt dus vraag ook je vrienden, buren of familie of ze niet een paar baantjes mee willen zwemmen. Opgeven kan tot 25 augustus a.s.

Bij goed weer vindt het zwemfestijn plaats van 12.00 uur tot 16.00 uur. Is het weer niet goed, dan verplaatst het evenement zich naar zwembad Kikkerfort in Breukelen van 16.00 tot 20.00 uur. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je het koud krijgt.

De minimale sponsorbijdrage voor een individuele deelnemer is 10 euro, goed voor een geimpregneerde klamboe waarmee 3 kinderlevens beschermd kunnen worden tegen de dodelijke beet van een malariamug.

Ook interessant voor bedrijven
Breng dit evenement onder de aandacht van uw personeel en u zult versteld staan hoeveel sportieve en betrokken medewerkers uw bedrijf kent die deze zwemuitdaging aan willen gaan en in teamverband een bijdrage willen leveren aan de malariabestrijding. Uw bedrijf kan misschien wel in één keer een heel team aanmelden.
U kunt ook besluiten om een financiële bijdrage te leveren aan het evenement.

Sponsoren kunnen zich tot 25 augustus aanmelden op: http://www.zwemfestijn.com/zwemlust/

Malaria No More! Nederland is een Nederlandse fondsen wervende stichting die zich ten doel stelt een bijdrage te leveren aan de preventie en behandeling van malaria. Daarin werkt zij nauw samen met Malaria No More in Amerika, Canada en Groot-Britannië.

Om deze doelstelling te realiseren werkt Malaria No More! aan bewustwording in Nederland over de omvang van deze ziekte en de impact die malaria heeft op zowel individuen in Afrika als op lokale economieën. Bovendien moeten mensen weten dat kennis en middelen bestaan om deze dodelijke ziekte te voorkómen en malariapatiënten te genezen. Het is immers mogelijk malaria onder controle te krijgen en op lokaal niveau zelfs uit te roeien.

http://www.zwemfestijn.com/zwemlust/

http://www.malarianomore.nl

Ik wil dat OneWorld blijft bestaan

AbonneerDoneer

Lees je bewust via onze wekelijkse nieuwsbrief