Verder lezen?

Rechtvaardige journalistiek verdient een rechtvaardige prijs.
Maak jij OneWorld mogelijk?

ja, ik word nu lid vanaf 6,- per maand

Daarom staat Tropenzorg, leverancier van o.a. producten voor reizen naar tropische gebieden, met een tent in Hal 2, op de Wereldhulpmarkt van de Vakantiebeurs die van 13 t/m 17 januari 2010 gehouden wordt in de Jaarbeurs van Utrecht. Op deze Wereldhulpmarkt is een mix aanwezig van goede doelen, stichtingen, reisorganisaties en leveranciers van producten die heel handig zijn op reis. Ook kan de bezoeker er een keuze maken uit verantwoord op vakantie gaan, duurzame Fair Trade producten kopen of producten die een goed doel steunen.

Tijdens deze Vakantiebeurs heeft Tropenzorg een speciale beursactie voor geïmpregneerde sokken van Careplus: alleen op de vakantiebeurs betaal je voor 1 paar BugSox Adventure (wandelsok) en 1 paar BugSox City (dunne sok) € 25,00 i.p.v. € 29,90! Daarnaast doneert Tropenzorg ook nog eens een muskietennet aan Malaria No More! voor ieder verkocht setje BugSox Adventure en BugSox City. Geen lelijke muggenbulten en tekenbeten meer op je enkels dus!

Sla diverse muggen in een klap door naar Hal 2 van de Vakantiebeurs te komen: maak de sfeer en samenwerking op de Wereldhulpmarkt mee, doe jezelf of een ander een setje BugSox kado en steun zo ook nog eens de malariabestrijding.

Meer info over de sokken: http://bit.ly/6BYTkf

Meer info over Malaria No More! Nederland: http://www.malarianomore.nl

http://bit.ly/6BYTkf

http://www.malarianomore.nl

Ik wil dat OneWorld blijft bestaan

AbonneerDoneer

Lees je bewust via onze wekelijkse nieuwsbrief